Yahoo Messenger 9 final

Yahoo_messenger9

Yahoo a lansat saptamana aceasta versiunea finala Yahoo Messenger 9 atat pentru Vista cat si pentru XP. Programul poate fi descarcat intrand pe link-ul de la  sfarsitul articolului iar sfatul meu este ca la instalare sa alegeti optiunea Custom si sa debifati Yahoo Toolbar si toate celelalte addonuri oferite de Yahoo.

Care sunt noutatile in Yahoo Messenger 9? In primul rand au fost introduse 3 skinuri noi fata de versiunile Yahoo Messenger 9 beta, are cateva emoticoane noi si, lucru interesant pentru webmasteri, a fost introdusa optiunea Pingbox, un serviciu asemanator cu Google Talk badge ce permite inserarea intr-un blog a unei ferestre de chat  prin care vizitatorii pot comunica mai usor cu adminul siteului.

90skins

Cea mai importanta noutate o reprezinta posibilitatea de a urmari videoclipurile de pe YouTube direct in fereastra de conversatii – nu mai trebuie sa dati click pe linkul pe care vi l-a trimis un amic, clipul se incarca automat. De asemenea, in noua versiune puteti trimite amicilor fisiere foarte mari, limita fiind acum de 2 Gb.

Pana acum programul a functionat fara probleme pe calculatorul meu, singura chestie care nu-mi place este ca nu pot sa folosesc skinul Black Vista pentru Yahoo Messenger 9. Se pare ca cei de la Yahoo au schimbat ceva in ceea ce priveste temele, asa ca in functie de cum voi avea timp, in viitorul apropiat voi face un nou skin pentru YM9 care sa fie compatibil cu noua versiune.

Download Yahoo Messenger 9 final

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

9 comentarii :

Anonim spunea...

pana nu vad cum se comporta pe vista, ma abtin de la orice comentariu !sa dea domnul sa nu fie tot un....fassssssssssss !

Anonim spunea...

eu am vista si nu merge, stiti cumva de ce

Alex spunea...

....nu inteleg de ce la unii le trebuie Vista...un sistem de operare exotic cu compatibilitate 43% cu softul existent pt platforma windows

Anonim spunea...

pt k nu sunt unele draivare pt xp :))

queensoft spunea...

Versiunea 9 e o porcarie. Si la mine si la un prieten, actualizat la zi, se blocheaza 10-30 secunde, apoi isi revine!

Anonim spunea...

imi poate spune si mie cineva un link de unde pot sa descarc sunetele moldovenesti plsss

Anonim spunea...

oamneilor daca vorbiti, vorbiti despre buguri si chesti ca astea

Dana spunea...

Ce e aici dom'le? scrie mai sus: Download Yahoo Messenger 9 final si cand dau clik imi apare sa descarc yahoo versiunea 11? puteati si voi sa puneti versiunea 9 exe si era ok nu sa puneti porcaria aia de duce pe saitul de la yahoo care iti ofera sa descarci ultima versiune. Ff tare!!! asa se face un linc de download cum ati scris.. :))

Trimiteți un comentariu