Nu poti vedea clipurile de pe Trilulilu sau YouTube in Firefox? Incearca solutiile de mai jos.

blog_home

Astazi am gasit rezolvarea unei probleme ce ma inebunea de ceva vreme si cu care, daca utilizati Firefox, e posibil sa va fi intalnit si dvs. Ma refer la imposibilitatea de a vizualiza clipurile de pe Trilulilu, YouTube sau oricare al site de acest gen in Firefox .

Iata cam ce se intampla la mine: videoclipurile incep sa se incarce apoi, dupa doua-trei secunde in care imaginea ruleaza, clipul se blocheaza. Chiar daca incerc sa mut sliderul inainte sau inapoi, dupa cateva secunde videoclipul se opreste din nou. Problema nu apare in Internet Explorer asa ca, dupa cateva cautari pe Google am gasit care este cauza: o incompatibilitate Adobe Flash Player cu Firefox.

Pentru a rezolva problema aveti doua solutii: prima si cea mai simpla - copiati fisierul NPSWF32.dll din folderul C:\Windows\System32\Macromed\Flash in folderul C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins. A doua solutie presupune dezinstalarea Adobe Flash Player cu ajutorul utilitarului de mai jos si apoi reinstalarea aplicatiei.

- Windows: uninstall_flash_player.exe (181 KB)

Pentru a reinstala Adobe Flash Player 9 descarcati aplicatia de aici. Daca clipurile se blocheaza in continuare incercati Adobe Flash Player 10 (beta).  Trebuie sa retineti ca Firefox trebuie sa fie inchis in timpul instalarii.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu