Vista Icon Pack v.3 - iconite Vista pentru XP

Vista-icon-pack]

Spre deosebire de Vista Icon Pack ST ce necesita inlocuirea manuala a iconitelor, VIPv3 ( Vista Icon Pack vers. 3) se instaleaza automat, lucru ce simplifica foarte mult procesul de schimbare a iconitelor default din XP cu cele cu aspect Vista.

Vista_Feeling_Icon_Pack_UPDATE_by_Bush1do

In plus, VIPv3 schimba ecranele de pornire si de bootare a Windows-ului ( logonscreen si bootscreen) asa ca, daca il folositi impreuna cu una dintre temele Vista pentru XP, veti modifica in intregime aspectul clasic al XP-ului dvs. transformandu-l intr-un Vista veritabil.

Download Vista Icon Pack 3

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

6 comentarii :

Anonim spunea...

man l-am pus pe asta sa imi faca automat ,

dar exista o problema , nush dak o pot remedia ( dar ma cam deranjeaza ) :( ..

knd am deschis orice fie , pagina de internet , mesenger , my computer .. si dau minimaze , pagina respectiva se lasa in jos apoi se ridica si apoi se duce in bara ..
nush dak m-am facut inteles .. poti sa imi raspunzi

??

P.N. Romulus spunea...

Am reinstalat si eu VIPV3 sa vad la ce te referi. Si la mine au facut la fel ferestrele pana am inchis Visual Tooltip - ai o iconita noua jos in bara de unelte langa ceas. Click dreapta si apasa Exit. Dupa ce inchizi programul ferestrele se vor comporta normal.
Bafta si te astept sa revii!

Anonim spunea...

salutare ,poti sa uploadezi in alta parte pt ca pe rapidshare tre sa astept vro 20 de min dupa ce downloadez ceva pana sa pot downloada iar . mersi

Anonim spunea...

Numele meu este Sorin si vreau sa spun ca sunt multumit de acest pack.Sti de ce?L-am dezinnstalat si am ramas cu aceleas iconuri.Sfat.lasal 1 zi sau 2 instalat findca el(programul) lucreaza in backround si apoi de dezinstaleazal.Vei fi multumit.(Poate)

Anonim spunea...

Mie imi place.Cand instalezi debifeaza ultimele 3 extra obtiuni tooltip si nu mai stiu ce.Instaleaza si lasa 2-3 zile.Va functiona perfect.

Trimiteți un comentariu