Lift Magic : operatii estetice virtuale

|

operatii_estetice

In ziua de azi cand aspectul fizic a inceput sa conteze din ce in ce mai mult, operatiile estetice reprezinta solutia cea mai des utilizata (de cei care isi permit!) pentru corectarea eventualelor defecte fizice sau a efectelor imbatranirii.

Daca doriti sa vedeti cum ar arata faţa dumneavoastra dupa o astfel de operatie fara sa suferiti si dureroasele efecte secundare a unei astfel de interventii va sfatuiesc sa vizitati siteul Lift Magic.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa incarcati o fotografie pe site si apoi sa va jucati putin cu optiunile de "intinerire" pe care v-i le pune la dispozitie Lift Magic. Nu trebuie sa stiti prea multa engleza intrucat fiecare optiune este insotita si de o reprezentare grafica a zonei asupra careia isi face efectul unealta respectiva. Trebuie doar sa incadrati corect faţa cu chenarul reglabil ce apare deasupra imaginii, apoi, dupa ce ati setat optiunile in functie de preferinte sa apasati butonul "Show Result".

Imaginea rezultata poate fi trimisa prin email catre adresa dvs. sau poate fi salvata pe calculator daca apasati butonul "print report" si apoi dati un click dreapta si selectati "save picture as.."

Articole asemanatoare :

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

Trimiteți un comentariu