Sincronizati semnele de carte Firefox intre mai multe computere

foxmarks-logo Intrucat folosesc Firefox atat acasa cat si la servici au existat multe situatii in care m-am trezit cautand pe calculatorul de acasa un semn de carte pe care l-am pus in Firefox-ul de la servici. Bineinteles ca nu l-am gasit si de aceea am cautat o solutie care sa-mi permita sa sincronizez semnele de carte din Firefox intre cele doua calculatoare.

Solutia o reprezinta Foxmarks Bookmark Synchronizer o extensie Firefox care, odata instalata pe ambele computere, permite sincronizarea semnelor de carte. Nu trebuie decat sa va creati un cont pe Foxmarks.com si apoi sa va conectati cu acesta in formularul ce apare atunci cand accesati extensia in Firefox.

2008-06-12_231054
Daca doriti, aveti posibilitatea de a accesa si gestiona semnele de carte si online prin intermediul contului dvs. Foxmarks. Acest lucru va va permite sa stergeti sau sa adaugati semne de carte noi, sa cautati in semnele dvs. de carte sau sa le previzualizati.
Una peste alta, Foxmarks reprezinta solutia ideala pentru aceia dintre dvs. aflati in miscare sau care muncesc in locuri diferite si au nevoie sa-si acceseze semnele de carte indiferent de locatia in care se afla.
 

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu