Creati un sistem de supraveghere video cu un simplu webcam

img_07

Home Camera este un serviciu online gratuit, deocamdata in faza de testare, prin intermediul caruia utilizatorii isi pot crea propriul sistem de supraveghere video folosind o simpla camera web conectata la un calculator.

Sistemul ofera cateva facilitati interesante, cum ar fi sistemul de detectare a miscarii ce permite interceptarea oricarei miscari ce apare in camera  (in acel moment va va fi trimisa o atentionare pe telefonul dvs. mobil), sau functia "webcam sharing" cu ajutorul careia mai multi membri ai familiei pot avea acces la acest sistem de supraveghere video.

Partea buna este ca serviciul oferit de Home Camera este compatibil cu (aproape) orice tip de camera web si ca deocamdata, cel putin in perioada  de testare a serviciului este disponibil gratis pentru oricine vrea sa-l incerce.

Asadar, daca doriti un sistem de supraveghere video gratuit, nu va ramane altceva de facut decat sa va inregistrati pe site-ul oficial Home Camera sa descarcati si sa instalati softul oferit de acesta . Enjoy!

Mergi la I Home Camera

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu