Coloreaza orasul cu "De Blob"

|

2541173073_701a739a49

De Blob este un joc pe calculator extrem de simpatic realizat de un grup de 9 studenti olandezi. Desi lansat relativ recent, jocul a avut un succes imens, drepturile sale de productie fiind achizitionate de cateva companii producatoare de jocuri pentru consolele Wii si Nintendo.

Actiunea jocului este simpla: Blob este un extraterestru care a aterizat in Utrecht si misiunea dvs. este sa-l plimbati prin oras si sa colorati cu ajutorul lui toate cladirile din jur. In fiecare cartier exista o cladire cheie pe care trebuie sa o gasiti si sa o colorati intr-o anumita culoare. Daca sunteti prinsi de asa numitii "agenti secreti" care il coloreaza pe Blob in negru, intrati in apa. Este singurul mod in care puteti scapa de culoarea neagra.

DeBlobScreenshot01

Comenzile sunt foarte simple: butonul din stanga al mouse-ului il face pe Blob sa sara si sa accelereze, butonul din dreapta afiseaza harta orasului. Pentru a-l roti  pe Blob trebuie doar sa miscati mouse-ul in directia dorita.

Jocul poate fi descarcat de pe site-ul oficial, deocamdata numai in varianta pentru PC si deocamdata ( cel putin pana la aparitia versiunilor pentru WIi si Nintendo DS ) este complet gratuit.

Descarca jocul De Blob

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu