UberIcon ... adaugati efecte vizuale iconitelor

UberIcon este un utilitar gratuit cu ajutorul caruia aveti posibilitatea de a adauga o nota de personalitate iconitelor dvs. Dupa instalarea aplicatiei iconitele dvs. vor salta, vor face Zoom sau vor zbura pe ecranul calculatorului in functie de preferintele dvs.

UberIcon vine in mod implicit cu 3 efecte vizuale preinstalate : iBounce- face iconitele sa salte la fiecare dublu click, Flatout - iconitele se dezintegreaza si apoi dispar si iZoom- iconita se mareste si creaza efectul de zoom.

ubericon

Daca doriti sa experimentati si cu alte efecte va recomand sa vizitati pagina oficiala a aplicatiei si sa descarcati cele 6 plugin-uri oferite spre download. Instalarea acestora este foarte simpla: trebuie sa dezarhivati fisierul descarcat si sa copiati directorul Plugins al aplicaţiei UberIcon, de obicei: C:\Program Files\UberIcon\Plugins.

ubericon

Dupa copierea noului plugin nu trebuie decat sa selectati efectul pe care il doriti din iconita UberIcon ce rezida in bara de unelte a Windows si sa va invitati prietenii in vizita pentru a-i impresiona cu noua dvs. descoperire. Have fun!

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Anonim spunea...

Felicitari! Super buna ideea cu blogul asta!! Jos palaria!

Trimiteți un comentariu