Conduit Toolbar ... creaza o bara de unelte personalizata pentru Firefox sau IE

Conduit Toolbar este o aplicatie online ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si crea propriile bare de unelte, personalizate in functie de preferintele fiecaruia. De asemenea, aceia dintre dvs. care detin un blog pot utiliza bara de unelte Conduit pentru a-si promova blogul si pentru a oferi abonatilor o cale mai simpla de a fi la curent cu articolele pe care le publicati.

Pentru a crea o bara de unelte Conduit trebuie sa va inregistrati pe site-ul Conduit.com dupa care veti fi condusi pe un panou de control asemanator cu cel din imaginea de mai jos unde veti putea selecta instrumentele care doriti sa apara in bara dvs. de unelte.

2008-04-25_040122

Dupa cateva incercari si cateva minute de munca am reusit sa creez Simplu Toolbar in care am integrat, pe langa un feed reader pentru blogul meu, cateva alte instrumente pe care eu le consider utile si care pot fi de ajutor celor care aleg sa instaleze bara de unelte pe care am creat-o.

Iata ce contine Simplu Toolbar:

  • o bara de cautare ( Google, Babylon, Ebay, Google Images, etc)
  • un cititor de feed-uri pentru blogul pe care va aflati
  • un buton de link-uri ce permite accesul rapid la cateva dintre cele mai populare ziare din Romania
  • un cititor de feed-uri de unde puteti accesa ultimele stiri aparute pe site-urile ProTV, Antena 3, RealitateaTV si TVR.
  • un widget ce afiseaza in bara de unelte vremea din localitatea dvs. (trebuie sa introduceti dvs. locatia)
  • un notificator de email-uri ( va anunta atunci cand primiti un mesaj nou si permite accesul printr-un singur click la contul dvs. de email )
  • o bara radio ( nu am avut timp sa caut, insa in viitor va fi posibil sa ascultati din interiorul browserului cele mai populare posturi de radio din Romania)
  • Gadgets - cateva jocuri si aplicatii, instrumente utile ( calculator, show my IP, Wikipedia seach, etc)

                

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu