Blogger in Draft ... noi elemente de pagina in Blogger

In ultimele luni Blogger a introdus din ce in ce mai multe optiuni si functionalitati in platforma sa de blogging si vechiul sistem de widgets (elemente de pagina) incepe sa nu mai faca fata necesitatilor.

De aceea se pare ca Blogger pregateste introducerea unui noi sistem de widgets, disponibil in acest moment doar in versiune beta, dar care deja pemite adaugarea unor elemente de pagina ce nu apar in actualul format.

2008-04-06_150227     2008-04-06_150259

Pentru a testa noua versiune trebuie sa va conectati la contul dvs. Blogger prin intermediul link-ului Blogger in Draft si veti observa ca in locul familiarului "Add a Page Element" acum apare "Add a Gadget". Incercarea de a introduce un nou element de pagina va va conduce pe o pagina completa schimbata, mult mai bine organizata si care, spre deosebire de vechiul sistem, va ofera acum si posibilitatea de a integra in blog o multitudine de "Google Gadgets".

2008-04-06_144246

Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, noul sistem introduce si 3 noi facilitati extrem de utile care pana acum nu erau disponibile in Blogger:

  • Lista de bloguri (blogroll)
  • Linkuri de abonare(simplifica procedura de abonare la blogul dvs.)
  • Caseta de cautare ( utila in cazul in care ati renuntat la bara de navigare din Blogger)

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Alex spunea...

cum faci sa iti apara sub articol...topicul ala "V-ar mai putea interesa"? Te rog trimite-mi un mail la alexinho_2006@yahoo.com

Trimiteți un comentariu