Norton Antibot ...licenta gratuita pentru un an

Norton_AntiBot

Raymond.cc, un blog de tehnologie care in ultima perioada se pare ca s-a specializat in descoperirea ofertelor gratuite ale unor companii din domeniul securitatii online, prezinta din nou o smecherie interesanta.

De data aceasta ne arata cum putem obtine o licenta gratuita timp de un an pentru Norton Antibot, o solutie de securitate creata de Symantec ce permite depistarea si blocarea aplicatiilor malitioase de pe sistemul dvs. prin analizarea comportamentului acestora.

antibot

Tot ce va ramane de facut este sa urmati pasii de mai jos si veti intra in posesia unei licente gratuite timp de un an pentru Norton Antibot, licenta care in mod normal v-ar costa in jur de 30$:

  1. Vizitati pagina asta si introduceti adresa dvs. de email. Bifati casuta din fata “Ich akzeptiere” si dati click pe butonul portocaliu.
  2. Verificati mesajele primite in contul dvs. de email si deschideti mesajul primit de la norton.antibot@emea.norton.com. In interior veti gasi combinatie de cifre si numere ce reprezinta codul care activeaza licenta Norton Antibot.
  3. Descarcati si instalati Norton Antibot si la prima rulare a programului introduceti codul din email .

Multumiti-i lui Raymond( si mie:D). Pentru informatii suplimentare si capturi de ecran detailiate ii puteti vizita blogul.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

3 comentarii :

Anonim spunea...

da mah mere licenta luata de aici :D:D:D:D:D

Anonim spunea...

am. nu stiam daca e bun dar e super :d

Trimiteți un comentariu