VSO Image Resizer ... redimensionare si convertire imagini

Cu siguranta ca exista numeroase alte programe de editare, redimensionare si transformare a imaginilor insa VSO Image Resizer a reusit sa ma surprinda prin simplitatea si eficienta sa.

2008-02-10_012647

Vso Image Resizer este instrumentul perfect pentru utilizatorii care cauta o metoda facila de redimensionare si convertire a imaginilor. Un simplu click dreapta pe imaginea pe care doriti sa o editati si selectarea optiunii "VSO Image Resizer" va va conduce in fereastra principala a aplicatiei unde veti gasi toate optiunile necesare maririi/micsorarii imaginii sau convertirii acesteia in diferite formate.

2008-02-10_012754

Aici veti avea posibilitatea de a alege unul dintre profilele de redimensionare implicite, sa stabiliti un profil nou sau, daca nu doriti sa modificati dimensiunile imaginii, pur si simplu sa convertiti imaginea originala intr-un alt format( Jpeg, gif, bmp, tiff, png).

De asemenea, pentru utilizatorii mai avansati sau pentru cei care isi publica creatiile pe bloguri, siteuri etc, aplicatia ofera posibilitatea  introducerii unui "Watermark" sub forma unei imagini ce poate fi pozitionata in functie de preferintele fiecaruia.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu