VLC Media Player 0.8.6 ... si vezi toate filmele fara sa instalezi codecuri video

vlc-logo

Am instalat si folosit pentru prima data VLC Media Player acum cativa ani, pe vremea cand se numea inca VideoLan. Aveam un film care nu putea fi redat si  cautam o alternativa cu care sa pot vizualiza fimul respectiv. Instalasem si dezinstalasem nu stiu cate pachete de codecuri video si ajunsesem la concluzia ca e ceva in neregula cu formatul video al filmului. Si, surpriza:  Videolan a reusit sa redea filmul fara nici o problema si asta fara sa mai instalez nici un codec video suplimentar.

Dupa ceva timp si o reinstalare a sistemului de operare am uitat de Videolan si am folosit in continuare media playere obisnuite instalate impreuna cu pachete de codecuri video pana in momentul in care am dat intamplator de cateva screenshoturi care mi-au adus aminte de program.

VLC media player

Intre timp isi schimbase denumirea si se transformase in VLC Media Player. Interfata ramasese cam aceeasi, la fel si capacitatea de a reda aproape orice format video disponibil. Dupa cate imi dau eu seama a devenit destul de popular si probabil ca multi dintre dvs. ati auzit de el si chiar l-ati instalat.

Daca nu ati facut-o inca, va sfatuiesc sa o faceti pentru ca nu aveti nimic de pierdut. Desi interfata este destul de neprietenoasa, VLC poate constitui oricand o alternativa atunci cand nu reusiti sa vizualizati filmul in media playerul dvs. preferat; de asemenea, VLC are capacitatea de a reda fisierele video stricate (mai bine zis descarcate partial) si poate fi folosit pentru previzualizarea filmelor pe care incercati sa le descarcati de pe torrente sau DC++.

defaultremix

Dupa cum spuneam interfata implicita este destul de neprimitoare insa site-ul oficial dispune si o sectiune de skinuri(teme) pentru VLC media player de unde in mod sigur veti putea alege o tema  care sa se potriveasca cu necesitatile dvs.

 VLC media player 0.8.6 ( Windows)

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

8 comentarii :

Anonim spunea...

Varianta mai buna a VLC se numeste K(oreea)M(edia)Player, cau mai multe facilitati printre care suportul mai bun pentru subtitrari.

P.N. Romulus spunea...

Multumesc pentru recomandare. L-am descarcat si ma joc putin cu el chiar acum...

Anonim spunea...

Good article! We will be linking to this particularly great
article on our site. Keep up the good writing.



Here is my blog ... Kenny Nordlund graduate education at UCLA

Anonim spunea...

Thank you, I've just been looking for information approximately this subject for a long time and yours is the best I've found out so far.

However, what in regards to the bottom line?
Are you certain about the source?

Feel free to visit my webpage ... pasang iklan gratis

Anonim spunea...

Thanks for ones marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it, you will be a great author.
I will remember to bookmark your blog and will often come back
from now on. I want to encourage yourself to continue your great writing, have
a nice weekend!

Visit my site: kitchen cabinet

Anonim spunea...

It's the best time to make some plans for the long run and it is time to be happy. I have read this put up and if I may just I wish to recommend you few fascinating issues or suggestions. Maybe you could write next articles relating to this article. I want to learn more things approximately it!

my blog - www.xxxvideofix.com

Unknown spunea...

grifos-de-baño son necesidades básicas en nuestros hogares, sobre todo en los baños. Había, desde hace siglos, cumplido su propósito y está muy necesaria griferia-cocina para nuestras necesidades diarias. Esencialmente, un monomando cocina es una válvula que se utiliza para liberar agua.

Unknown spunea...

Comme les choses ajoutées qui apparaissent à l'esprit, la Robinetterie vasque reconnaissance dépend de la géographie. Endroits abondantes avantageux capables robinetterie-cuisine d'actifs de baptiser riches ne sont pas acceptables pour accomplir la politique de l'attention. Lumineux LED Robinetterie Vasque Pourquoi devraient-ils? Personne n'accepterait de toute façon.

Trimiteți un comentariu