Vista Yahoo Messenger 2008.01.11.428 ... o noua versiune functionabila si in XP

2008-01-27_191017

Acum ceva timp va aratam cum putem face ca prima versiune beta a Yahoo Messenger pentru Vista  sa poate fi folosita si in Windows XP. Zilele acestea Yahoo a lansat o noua versiune Vista Yahoo Messenger cu scopul de a remedia unele bug-uri si de a-i imbunatati performantele si stabilitatea.

In conformitate cu cele aparute pe blogul oficial Yahoo Messenger, versiunea 2008.01.11.428 a Y!M Vista promite sa aduca urmatoarele optimizari:

  • Imbunatatirea performantelor aplicatiei si a timpului de raspuns: navigarea intre tab-uri, viteza de scriere, precum si alte probleme care apareau la versiunea anterioara.
  • Un nou aspect grafic pentru unele sectiuni ale aplicatiei: lista de contacte este mai compacta, mesajele offline sunt afisate mult mai clar, apare data si ora la care au fost trimise precum si eticheta "While you were out”
  • O mai buna integrare in Vista Windows Sidebar

2008-01-27_185306

La fel ca si versiunea anterioara, Vista Yahoo Messenger 2008. 01.11.428 poate fi instalat si utilizat fara probleme si in Windows XP. Instructiuni privind instalarea precum si mai multe detalii privind noutatile pe care le introduce Vista Yahoo Messenger veti gasi daca vizitati link-ul urmator: Download Yahoo Messenger Vista pentru XP .

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

3 comentarii :

Anonim spunea...

am windows xp si nu merge pentru ce mintitsi , nu va intseleg , si dqa va injura cnv spune`tsi k`i prost crescut ;) [ fgt ]

Trimiteți un comentariu