Run Me ... un lansator de programe special

2008-01-24_193247

Spre deosebire de un alt lansator de programe excelent - Launchy 2.0,  RunMe aseaza pe display-ul calculatorului o bara cu shortcut-uri catre programele si locatiile dvs. favorite, ce devine activa atunci cand treceti cu mouse-ul peste locul unde este pozitionata.

Daca sunteti adeptul unui aspect minimalist si curat al display-ului dvs. atunci puteti folosi cu succes RunMe ca locatie de lansare pentru toate aplicatiile pe care le utilizati in mod frecvent, indepartand astfel shortcut-urile care v-ar umple ecranul de o multitudine de iconite.

Aplicatia are un aspect grafic deosebit, suporta efectele de transparenta, animatie si va puteti personaliza modul de afisare si de comportament in functie de preferinte prin intermediul meniului Settings ( pozitia pe ecran, gradul de transparenta, culorile, sunetele, etc)

2008-01-24_193631             2008-01-24_212303

De asemenea, RunMe dispune de un set de 11 skinuri preinstalate create pentru a se potrivi din punct de vedere grafic cu majoritatea temelor de Windows in voga in acest moment( Aqua, Vista RC, Vista Wide, Royale,etc) .

Pentru a stabili scurtaturi noi catre programele sau locatiile dvs. preferate tot ce trebuie sa faceti este sa dati un click dreapta in fereastra aplicatiei si sa selectati optiunea "New Item". Aici, in functie de preferintele dvs. , selectati din meniul "Type" tipul de shortcut pe care doriti sa-l creati: Link- shortcut catre un anume program , "disc or folder" - shortcut catre o partitie sau un anumit folder din  coputerul dvs ( ex: folderul cu filme, muzica), Control Panel, etc

2008-01-24_115614

De asemenea aveti posibilitatea de a schimba iconitele implicite pentru oricare element ce apare in fereastra aplicatiei; programul este foarte permisiv: accepta pictograme in format ( .ico sau .png.)  sau pachete de iconite in format .dll ori .icl.

RunMe

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

 

 

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Anonim spunea...

Greetings! Very useful advice in this particular post!

It's the little changes that will make the most important changes. Many thanks for sharing!
my page :: diets that work fast

Trimiteți un comentariu