Internet Video Converter ... un super convertor video gratuit

internet video converter

Internet Video Converter este o aplicatie gratuita ce permite convertirea fisierelor video (FLV, SWF, Vcd / SVCD / DVD MP3G, MP4 (Ipod, PSP), 3GP, MOV, WMV si AVI), descarcarea filmelor de pe o multitudine de site-uri gen YouTube precum si redarea/vizualizarea unui numar mare de formate video.

Ceea ce imi place la aceasta aplicatie este faptul ca nu necesita instalarea de alte codecuri sau playere video. Indiferent de formatul pe care il alegeti spre descarcare, versiunea instalabila sau cea portabila, puteti folosi aplicatia imediat pentru a converti si vizualiza fisiere video fara a mai fi necesara instalarea de codecuri care sa ruleze in backgroud si sa va consume inutil resursele computerului.

2008-01-05_004304

Internet Video Converter foloseste FFmpeg sau Mencoder pentru a decoda majoritatea formatelor video sau audio, Mplayer pentru redarea acestora, FLVtool2 pentru a procesa fisierele FLV/SWF si Downloader.net pentru a descarca videoclipuri de pe mai mult de 50 de siteuri ce ofera servicii de gazduire filme.

Aplicatia poate fi extrem de utila atunci cand incercati sa convertiti filme pentru a le vizualiza pe telefonul mobil, intrucat ofera mai multe profile prestabilite in functie de formatul video pe care il suporta dispozitivul dvs. mobil: QVGA 350x240(.3gp), QCIF 176x144 (.3gp), iPod, PSP, etc

De asemenea IVC poate fi folosit pentru a extrage melodii din filme, optiunea fiind disponibila prin accesarea meniului Download and play video. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa selectati fisierul video din care doriti sa extrageti muzica sa apasati butonul play si sa stabiliti formatul in care doriti sa fie salvata melodia extrasa din videoclip sau din film : wav sau mp3.

2008-01-05_002819

De asemenea aplicatia ofera posibilitatea convertirii fisierelor video in format FLV sau SWF precum si posibilitatea descarcarii filmelor de pe YouTube, GoogleVideo, Metacafe, DailyMotion, etc.

Intrucat site-ul oficial al aplicatiei este destul de incurcat si viteza de descarcare este destul de mica, am urcat versiunea portabila( nu necesita instalare) pe divshare in speranta ca veti beneficia de o viteza mai buna.

Download Internet Video Converter

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu