DriverMax 3.3 ... cea mai simpla metoda pentru reinstalarea driverelor din Windows

Daca ati reformatat vreodata hardul sau ati reinstalat sistemul de operare, cu siguranta stiti ca dupa reinstalare, operatiunea care va consuma cel mai mult timp si nervi este gasirea si reinstalarea driverelor pentru toate componentele sistemului dvs.(placa de baza, placa video, de sunet, retea, camera web, imprimanta, etc)

Treaba devine si mai enervanta atunci cand CD-urile originale contin versiuni vechi ale diverelor, cautarea, descarcarea si instalarea versiunilor actualizate fiind o adevarata aventura.

DriverMax promite si chiar isi tine promisiunea de a simplifica procesul de reinstalare a driverelor, oferind utilizatorilor posibilitatea de a salva toate driverele intr-o singura locatie, pentru ca, dupa reinstalarea sistemului de operare, instalarea acestora sa se poata efectua cu usurinta.

Am incercat functia Export a aplicatiei si a operatiunea de salvare a driverelor s-a efectuat extrem de usor, toate driverele pe care le-am selectat pentru backup fiind salvate in foldere distincte,usor de identificat. Sfatul meu este sa indicati ca locatie pentru salvarea driverelor un folder de pe o alta partitie decat cea pe care este instalat sistemul de operare sau, si mai bine, sa salvati acel folder pe un suport extern( CD, DVD, memory stick, etc) pentru a elimina riscul stergerii accidentale in timpul reinstalarii sistemului de operare. DriverMAx este un program gratuit, tot ce trebuie sa faceti pentru a-l utiliza pe termen nelimitat este sa indicati numele si adresa de email in care veti primi codul de inregistrare.

DriverMax 3.3

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu