AdSense Preview Tool ... cum sa scapi de anunturile Adsense nedorite

2007-12-22_172419

"Marirea si ingrosarea penisului.." alaturi de "Dovezi din viata Iisus" . Alaturarea aceasta de anunturi AdSense este cel putin ciudata ca sa nu spun nepotrivita si probabil unuii vizitatori se pot simti ofensati. Este doar un exemplu de anunturi care nu au legatura cu continutul siteului pe care sunt afisate si care iau locul anunturilor legate de cuvintele cheie din articolul respectiv.

Google Adsense pune insa la dispozitia utilizatorilor o unealta numita Adsense Preview Tool care ne ofera posibilitatea de a indeparta anunturile Adsense nedorite. Creat initial pentru a filtra anunturile competitorilor de pe un site, utilitarul permite oricarui utilizator Adsense sa obtina linkul catre un anumit anunt care ii apare pe site si sa il introduca in "Filtrul de reclame competitive", o sectiune Adsense pe care o puteti gasi in contul dvs. Adsense -- "Configurare AdSense - Filtru de reclame Competitive".

adsense

Pentru a obtine URL-ul unui anunt ce apare pe pagina dvs., descarcati Adsense Preview Tool si salvati-l undeva in computerul dvs. Lansati apoi utilitarul si acceptati modificarile pe care preview.reg le solicita; reporniti apoi Internet Explorer (nu functioneaza in alte navigatoare) si dati un click dreapta undeva pe pagina in care apar anunturile Adsense. Veti observa o noua optiune in meniul contextual "Google AdSense Preview Tool" ce va lansa o fereastra pop-up in care vor fi afisate reclamele care sunt disponibile pentru site-ul respectiv.

Adsense Preview

Bifati acele anunturi care doriti sa nu mai apara pe site-ul dvs., dati click pe "Show Selected URLs" si veti obtine linkul sursa a anutului/ anunturilor respective. Copiati adresele respective si mergeti in contul dvs. Adsense la "Configurare AdSense - Filtru de reclame Competitive". Introduceti acolo adresele pe care le-ati copiat si apasati "Salvati modificarile"; in cateva ore acestea isi vor face efectul si anunturile Adsense selectate nu vor mai aparea pe site.

Adsense Preview Tool

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu