Adobe Reader Lite ... versiunea simplificata a cunoscutului cititor de fisiere pdf

20061208001302

In mod normal, majoritatea dintre noi folosim Acrobat Reader numai pentru a deschide si citi fisierele in format pdf, celelalte optiuni ale programului fiind accesate numai de catre acei utilizatori care lucreaza in mod frecvent cu fisiere in format pdf.

De aceea, mi se pare inutila instalarea celorlate instrumente care sunt incluse in pachetul de instalare al aplicatiei care nu fac altceva decat a incarce suplimentar registrii sistemului de operare si implicit care duc la incetinirea timpului de raspuns a aplicatiilor.

Adobe Reader Lite este o versiune neoficiala a popularului cititor de fisiere pdf din care sunt eliminate toate extensiile si plugin-urile suplimentare, aplicatia fiind astfel mult mai usor de utilizat. Rezultatul? Un competitor serios pentru Foxit, celalalt jucator de pe piata fisierelor in format pdf.

Adobe Reader Lite este bazata pe versiunea oficiala a Adobe Reader 8 si este disponibil in 16 limbi, din pacate romana nefacand parte(deocamdata) din pachetul de instalare.

Download Adobe Reader Lite

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu