WuZam ... motor de cautare( si descarcare) muzica

Cu ceva timp in urma scriam despre Audio Raider un site care oferea utilizatorilor posibilitatea de a cauta si descarca muzica de pe internet.

Astazi am descoperit WuZam, un site care ofera cam aceleasi servicii, diferenta fiind facuta in principal de faptul ca permite utilizatorilor sa asculte melodiile direct de pe site si, pe langa asta, ofera posibilitatea introducerii melodiilor intr-o pagina web prin intermediul unui flash player.

Bineinteles, la fel ca si pe Audio Raider, si pe Wuzam utilizatorul poate descarca melodiile in format mp3 pe propriul calculator( click drepta pe linkul MP3 Download oferit de site si alegeti "save target as..")

Am cautat si cateva formatii romanesti si printre rezultatele obtinute am descoperit o melodie mai veche de la Parazitii - Cum sa jignesti o femeie pe care am (re)ascultat-o cu placere si pe care va invit si pe voi sa o ascultati( contine "ceva" limbaj obscen si o doza mare de misoginism insa mie imi place si gusturile nu se discuta)

Free Music Download

mai departe..

Eyejot ... trimiteti emailuri video prietenilor dvs.

eye

Eyejot este o aplicatie online gratuita care permite utilizatorilor sa trimita emailuri continand mesaje video prietenilor, colegilor, rudelor, etc .

Utilizarea serviciului este foarte simpla. Dupa ce mi-am deschis (gratuit) un cont pe site, am inregistrat un filmulet folosind camera web si un microfon si am introdus adresa de email a amicului caruia doream sa-i transmit mesajul.

In cazul in care persoana care primeste mesajul nu are deschis un cont pe Eyejot ( asa cum a fost si in cazul amicului meu) va primi email-ul care contine mesajul insa pentru a vizualiza filmuletul va trebui sa se  intregistreze pe site.( obtinerea unui cont este foarte simpla )

Ceea ce mi-a placut cel mai mult la acest serviciu este faptul ca nu suntem nevoiti sa descarcam si sa instalam nici o aplicatie precum si faptul ca este compatibil cu orice tip de navigator web.

Pentru a utiliza Eyejot trebuie sa dispuneti de urmatoarele:

  • un browser web ( IE, Firefox, Opera, etc)
  • o camera web
  • un microfon( in cazul in camera nu are unul incorporat)

Site : Eyejot

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

AdSense Notifier... extensie AdSense pentru Firefox

Utilizatorii Firefox au la dispozitie o extensie, numita "AdSense Notifier", ce permite vizualizarea in partea din dreapta jos a ferestrei navigatorului a rezultatelor obtinute din afisarea reclamelor Google AdSense: paginile vizualizate, clickurile Adsense, castigurile realizate, etc.

Daca aveti deja instalat Firefox atunci nu mai aveti altceva de facut decat sa descarcati si sa instalati extensia AdSense Notifier.

Dupa instalarea extensiei, pentru a stabili setarile, mergeti la Tools-Extensions:

1

Mergeti la "Adsense Notifier", dati un click pe rubrica si selectati "Options"

2

Scrieti numele de utilizator si parola dvs Adsense, stabiliti setarile in functie de preferinte si apsati OK

3

Acum inchideti si redeschideti Firefox si, in coltul din dreapta jos a navigatorului web, veti observa ca au aparut datele preluate din contul dvs. AdSense.

4

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..