Opriti monitorizarea fisierelor de catre Windows Media Player 11

|

Daca aveti instalat  Windows Media Player 11 atunci ar trebui sa stiti ca acesta monitorizeaza in mod constant folderele aflate in My Documents pentru a depista eventuale schimbari in interiorul acestora. In cazul in care nu folositi WMP 11 ca player implicit pentru fisierele dvs video atunci operatiunea de monitorizare va consuma in mod inutil resursele calculatorului si probabil ca ati dori sa opriti acest lucru.

Pentru a opri aceasta operatiune, dati un click dreapta pe bara superioara a WMP si sin meniul Tools selectati Options. Dati click pe eticheta Library si apoi pe butonul Monitor Folders.

Folderele pe care le monitorizeaza programul sunt separate in doua categorii:  My Personal Folders si My Folders. In fiecare din aceste categorii veti gasi o serie de foldere pe care WMP 11 le monitorizeaza automat pentru a detecta schimbarile efectuate in interiorul acestora.

ignore

Trebuie sa retineti ca folderele care au eticheta Rip Folder nu pot fi scoase din operatiunea de monitorizare, insa cele cu eticheta  Automatically Added pot fi indepartate printr-un simplu click pe butonul Ignore.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu