3 aplicatii gratuite pentru a va pastra programele actualizate

Asa cum spune si titlul, mai jos voi prezenta 3 programe ce va vor ajuta sa stiti in orice moment care din aplicatiile pe care le aveti instalate pe calculator necesita actualizare si va vor oferi  in mod automat legaturile pentru descarcarea ultimelor actualizari.

Interfata acestor programe este simpla dar functionala, rolul lor fiind de a scana computerul dvs. in cautarea aplicatiilor  pe care le aveti instalate si de depista care dintre ele necesita actualizare.

Primul  dintre ele  Filehippo Update Checker, este programul care mi-a lasat cea mai buna impresie datorita vitezei cu care ofera informatiile cat mai ales spatiului foarte mic pe care il ocupa in memorie.

1888326018_48aaa05499_o

filehippo.com Update Checker

Are o dimensiune de numai 120Kb, intregul procesul de scanare a computerului in cautarea actualizarilor dureaza numai cateva secunde. Necesita instalarea Microsoft .NET Framework 2.0.

update

_________________________________________________________

1887497369_3ef2d68dfd_o

Updatestar

O interfata mult mai prietenoasa, poate fi folosit si ca un inlocuitor al functiei Add/Remove Programs din Windows, permite personalizarea programelor ce doriti sa fie scanate in vederea depistarii actualizarilor.

Aplicatia mi-a placut foarte mult, singurul lucru care o impiedica sa fi pe primul loc pe lista preferintelor mele este faptul ca se afla deocamdata in stadiu beta.

 updatestar

_________________________________________________________

sumo

SUMo sau Software Update Monitor

Are cam aceleasi caracteristici ca si celelalte doua programe prezentate mai sus, o interfata simpla, motivul principal pentru care este pe lista este acela ca reprezinta o alternativa in cazul in care programele sus mentionate nu reusesc sa va ofere legatura catre actualizarea unui anume program.

SUMo_screen

 

mai departe..