DropSend - trimiteti sau gazduiti fisiere de pana la 1 Gb

Drop Send este un serviciu online ce permite utilizatorilor sa trimita si sa gazduiasca fisiere de dimensiuni de pana la 1 Gb. Site-ul ofera diferite tipuri de optiuni si utilitati pentru utilizatori in functie de tipul de abonament pe care l-au achizitionat, insa exista si o varianta gratuita, prin intermediul careia aveti acces la urmatoarele servicii:

  • trimitere de fisiere de maxim 1 Gb
  • nr. maxim de expedieri de fisiere- 5/luna
  • timpul de stocare a fisierelor- 7 zile
  • spatiu gazduire fisiere- 250 Mb

In toate tipurile de abonament fisierele pe care le selectati in vederea expedierii sunt pastrate pe serverele DropSend timp de 7 zile timp in care destinatarul are posibilitatea de a le descarca.

Serviciul de gazduire nu are limita de timp in ceea ce priveste pastrarea fisierelor, asa ca aveti posibilitatea de a pastra o copie "de siguranta" a fisierelor pe care dvs le considerati importante, in eventualitatea nefericita a distrugerii datelor din hardul computerului dvs.

mai departe..

Movavi - convertor video online gratuit

Movavi este un serviciu online ce permite descarcarea, convertirea si, daca doriti, imbinarea fisierelor video pe care le-ati vazut pe YouTube, Google Video precum si pe alte siteuri de gazduire a filmelor pe internet, Blip.tv, Neogen, Trilulilu, etc. Interesant este faptul ca site-ul ofera posibilitatea de a converti fisierele video pe care doriti sa le descarcati nu numai in formatul clasic .AVI cat si in alte formate, pe care le puteti selecta in functie de dispozitivul pe care doriti sa redati fisierul. Mai jos aveti o lista cu formatele si dispozitivele suportate: AVI (DivX, XVid), MPEG (1, 2, 4), MP4, 3gp, 3gp2, WMV, MOV (QT) to format AVI (XVid), MPEG-4, MPEG-2 (DVD Quality, the PAL), MPEG-2 (DVDQuality, NTSC), iPhone video (mp.4), iPod video, iPod 5G video, PSPvideo, 3gp, 3gp2, MPEG-4 (.mov), Flash (.flv). Pe langa optiunea de convertire a fisierelor descarcate de pe YouTube sau alte siteuri, serviciul permite si convertirea fisierelor video aflate pe calculatorul dvs, asftel incat, daca dispuneti de o conexiune rapida de internet, nu mai aveti nevoie de aplicatiile clasice de convertire a fisierelor video instalate pe calculator, singura restrictie fiind aceea ca filmul sa nu depaseasca o durata mai mare de 5 min sau dimensiunea de 100Mb.

mai departe..

Multi Virus Cleaner - in caz ca antivirusul tau da rateuri

Multi Virus Cleaner este o aplicatie gratuita a carei scop este detectarea si eliminarea virusilor, viermilor si troianilor din computerul dumneavoastra. Programul nu se doreste a fi un inlocuitor pentru programele antivirus clasice, ce necesita instalare si ofera protectie in timp real, ci este doar o solutie de rezerva in cazul in care nu aveti posibilitatea de a actualiza definitiile sau in care antivirusul instalat nu detecteaza nici o problema desi dvs. simtiti ca ceva nu este in regula cu computerul. Programul are o interfata usor de utilizat , din ceea ce am vazut eu nu consuma prea multe resurse asa ca, daca doriti o "a doua opinie" referitoare la o posibila infectare a computerului dvs, Multi Virus Cleaner poate constitui o solutie.

mai departe..