Noi facilitati pentru cautare in Yahoo

|

search

Sincer, nu prea folosesc Yahoo Search, fiind un fan declarat a cautarii prin intermediul Google.

Asa ca, astazi am ramas surprins cand, intamplator, am incercat sa caut ceva pe Yahoo Search si am vazut ca au fost introduse doua noi facilitati pe care nu le vazusem anterior.

Prima dintre ele, lista de sugestii (pe masura ce scriem un cuvant serviciul ofera sugestii bazate pe cele mai populare cautari pentru acel termen), nu este ceva nou, Google deja oferind aceasta facilitate implementata deocamdata in bara de cautare a Google Toolbar.

sugestion

Intradevar inovatoare este cea de-a doua facilitate, care, dupa ce efectuam o cautare, ne ofera o lista cu rezultate suplimentare, asociate termenului cautat, ce incearca sa restranga rezultatele cautarii in functie de preferinte.

yahoo search

De exemplu, daca introduceti termenul microsoft, alaturi de rezultatele cautarii si de lista de sugestii, veti observa un nou camp, Explore Concepts, in care Yahoo Search incearca sa anticipeze ceea ce dorim sa aflam, oferindu-ne sugestii, probabil rezultate in urma asocierii termenului cautat cu cele mai numeroase cautari si linkuri catre acel termen.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu