LyricsJoy ... plugin Winamp cu corespondenta in Yahoo Messenger

Winamp probabil ca este cel mai popular audio player folosit in Romania, la fel cum este si Yahoo Messenger pe segmentul aplicatiilor din categoria sa.

Niste baieti isteti s-au gandit sa combine cele doua aplicatii populare prin intermediul LyricsJoy, un plugin Winamp ce ofera posibilitatea vizualizarii versurilor unei melodii in momentul in care aceasta este redata de Winamp.

Lyrics Joy este deosebit de alte plugin-uri de acelasi gen datorita faptului ca pe langa redarea versurilor melodiilor acesta efectueaza o cautare automata pe YouTube pentru a descoperi daca melodia respectiva are un videoclip si daca acesta este incarcat pe YouTube.

lyricsjoy

In cazul in care programul descopera videoclipul, acesta, impreuna cu versurile melodiei, vor fi afisate intr-o fereastra ce se deschide alaturi de Winamp. De asemenea, in acelasi loc va fi afisata si o lista cu melodiile care au legatura cu artistul sau cu denumirea melodiei initiale, in asa fel incat aveti posibilitatea de a descoperi si vizualiza versurile si videoclipurile unor melodii noi ale artistului preferat.

 yahoo

Ei bine, si ce legatura au toate cele de mai sus cu Yahoo Messenger? Au, din cauza ca LyricsJoy are posibilitatea de a transforma status-ul dvs. din Yahoo Messenger, inlocuindu-l cu versurile si titlul melodiei pe care tocmai o ascultati in Winamp. Bineinteles daca doriti acest lucru; daca nu, puteti debifa oricand aceasta optiune, accesand iconita LyricsJoy din Taskbar si selectand meniul Settings.

De asemnea, accesand meniul Status din fereastra principala, aveti posibilitatea de a stabili ca in status sa apara numai numele melodiei sau a artistului fara a mai fi afisat si linkul catra siteul aplicatiei sau numai versurile melodiei fara alte texte suplimentare. 

status

Download LyricsJoy

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

4 comentarii :

Anonim spunea...

De ce imi tot apare chestia aia cu debug??? X(X(X( si inca ceva. Porgramu asta cauta singur pe youtube si-mi deschide el videoclipuri. Nu am nevoie de asa ceva...

Anonim spunea...

Vezi ca la settings poti sa debifezi sa nu iti mai afiseze videoclipurile in felul asta vezi doar versurile.
Oricum asta era tot farmecul, sa pui videoclipul pe mute, si cand asculti muzica sa vezi si videoclipul.

Trimiteți un comentariu