I am legend

|

legend

Un virus ucigas pune stapanire pe intreaga planeta - o mica parte dintre oameni sunt imuni, foarte multi mor, iar restul, cei infectati, se transforma in monstri care vaneaza supravietuitorii.

Filmul I am Legend se inspira dintr-o nuvela a autorului SF Richard Matheson si il are in rolul principal pe Will Smith (Robert Neville), ultimul supravietuitor al unui New York distrus .

Timp de trei ani, Neville a cutreierat strazile cautand de mancare si trimitand disperat mesaje radio pentru a gasi supravietuitori. In acest timp, fiecare miscare a lui Neville a fost urmarita de infectatii din umbra, asteptand ca el sa faca o greseala fatidica. Neville urmareste un singur scop si anume sa gaseasca o cale de inversare a efectelor virusului, folosind propriul sau sange imun. Dar tot sangele sau este si tinta celor infectati...

Conform IMDB.com filmul a fost lansat deja ieri 05 decembrie in Japonia si sper sa apara cat mai repede si la noi in Romania (pe imdb.com nu apare data cand va fi lansat si la noi). Pana atunci ne mutumim cu un trailer:

 

Aceasta versiune a trailerului necesita instalarea unui plugin suplimentar insa calitatea video este mult mai buna.

 

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu