Read it Later ... o extensie Firefox foarte utila

|

De cate ori nu s-a intamplat sa gasiti pe net un articol interesant, insa datorita faptului ca erati ocupati cu altceva, sau nu aveati timp in acel moment, ati renuntat sa il cititi.

Daca folositi Google Reader, aveti posibilitatea de a marca articolul respectiv prin adaugarea unei stelute. Dar daca nu folositi Google Reader si doriti sa insemnati acel articol pentru a-l citi mai tarziu, dar totusi nu vreti sa creati un semn de carte pentru el, ce faceti?

Read it Later este o extensie Firefox ce pemite creearea unei liste cu linkuri ce poate fi accesata chiar si dupa ce inchideti browserul. Odata extensia instalata, puteti da un click dreapta pe orice legatura web sau site ce vi se pare interesant , pentru a-l salva in lista de linkuri.

read it

Extensia instaleaza de asemenea si doua noi butoane in bara de unelte Firefox: un click pe  Read Later salveaza pagina pe care tocmai o cititi, fiecare click dat pe butonul Reading List duce la vizualizarea succesiva a paginilor web pe care le-ati salvat. Pentru a vizualiza salvarile dvs., tot ce trebuie sa faceti este sa apasati pe mica sageata neagra ce se afla langa ambele butoane si va  aparea o lista cu linkurile ce v-au starnit interesul.

Atunci cand cititi una din paginile pe care le-ati salvat, butonul Read Later se transforma  in Mark as Read acesta permitand eliminarea paginii respective din lista cu salvari.

Mai jos aveti un exemplu ce prezinta modul in care poate fi folosita extensia pentru a salva paginile web care va intereseaza.

 

Read it Later: Download

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu