Nokia 888 ... concept nou, design si eleganta

nokia-888

Un telefon mobil care va permite sa fiti liberi si fara griji. Este usor, simplu si usor de purtat. Daca doriti, aveti posibilitatea de a-i schimba forma in functie de locul si momentul in care va aflati.

Nu trebuie sa il purtati in buzunar sau legat de incheietura mainii, datorita capacitatilor sale de a isi schima forma, il puteti rasuci, indoi, agata de haine, etc. De aemenea, are capacitatea de a-si schimba automat forma in functie de operatiunea pe doriti sa o efectuati: de exemplu, atunci cand doriti sa vorbiti la telefon, telefonul ia automat forma clasica a telefoanelor mobile obisnuite.

Aceste forme pot fi personalizate si memorate in asa fel incat sa se potriveasca necesitatilor dvs. de zi cu zi. De asemenea, conceptul e-motions permite ca dvs. sa alegeti forma 888-ului altor posesori : de exemplu puteti trimite o inima prietenei dvs sau o imagine cu un dansator amicilor pentru a-i anuta ca ii invitati in club in seara aceasta. In asa fel, puteti exprima idei si dorinte fara a folosi cuvinte.

Vestea proasta e ca acest telefon inca nu a fost produs, este in stadiul de concept. Daca va fi produs, probabil va bate iPhone la toate capitolele, inclusiv vanzarile dar probabil mai ales pretul.

Totusi, sper ca va fi lansat pe piata cat mai curand!

nokia-888-1

nokia-888-2

nokia-888-3

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Trimiteți un comentariu