Browsershots ... testeaza cum se vede un site in browsere si sisteme de operare diferite

|

V-ati intrebat vreodata cum se vede site-ul sau blogul dvs. pe un navigator web diferit fata de cel pe care il folositi in mod uzual? Oare toate elementele de pagina sunt afisate corespunzator? Imaginile sunt aliniate in mod corect , la stanga sau dreapta textului?

In mod normal, pentru navigarea pe internet un utilizator foloseste unul, maxim doua browsere web, in care poate verifica daca blogul sau siteul sau este afisat corespunzator. Tot in mod normal, navigatoarele web pe care le foloseste sunt instalate pe un singur sistem de operare. In concluzie, optiunile privind testarea felului in care este afisat un site sunt destul de reduse.

Browsershots este un serviciul online ce permite testarea modului cum este afisat un site in diferite navigatoare web (Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, etc), toate aceste navigatoare web fiind combinate prin instalarea pe diferite sisteme de operare ( Windows, Linux, Mac OS).

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa introduceti adresa site-ului, sa selectati browserele si sistemele de operare in care doriti sa fie testat, si in urmatoarele 30 de minute va vor fi prezentate capturi ale siteului in care veti putea observa modul cum  acesta este afisat.

browser  Link: Browsershots

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu