Vizualizati filmele de pe YouTube in interiorul Google Earth

|

Google a pornit ca un motor de cautare, insa in timp, compania s-a dezvoltat oferind servicii din ce in ce mai diverse: email, harti, gazduire video, retele sociale, gazduire /editare documente online,etc. Interesant este ca Google incearca sa faca, pe cat posibil, ca aceste servicii sa interactioneze unul cu altul, facandu-le mai usor de utilizat si, bineinteles, incercand sa elimine utilizarea aplicatiilor concurente.

In aceasta ordine de idei, zilele acestea Google a anuntat posibilitatea vizualizarii filmuletelor postate pe YouTube in interiorul Google Earth, astfel incat atunci cand cautati o locatie aveti posibilitatea de a vedea si filmuletele care au legatura cu locul respectiv. Sa spunem ca doriti sa vizitati Parisul. Acum, inainte de a ajunge acolo, aveti posibilitatea de a urmari apusul soarelui deasupra Parisului filmat de pe Turnul Eiffel, printre multe alte filmulete care au legatura cu Orasul Luminilor.

Astfel, un utilizator care incarca un film pe YouTube are posibilitatea de a indica locul unde acesta a fost filmat iar Google Earth va integra in prezentarea locatiei pe care o cautati si mici iconite ce reprezinta filmele incarcate pe YouTube care au legatura cu aceasta. Pentru a activa aceasta optiune in Google Earth trebuie sa bifati casuta "YouTube" disponibila in meniul "Featured Content". Nu stiu cum functioneaza la dvs, dar la mine optiunea YouTube a aparut numai atunci cand am selectat optiunea "All Layers" din meniul "Layers".

Daca dati Zoom pe o locatie aveti ocazia sa descoperiti mai multe filmulete, vizualizarea acestora facandu-se, in functie de optiunea dvs, in interiorul Google Earth sau, daca doriti pe pagina YouTube.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu