Toaleta portabila...si un nume predestinat...

|

car-toCineva trebuia sa inventeze si asa ceva mai devreme sau mai tarziu. Ce faci daca te apuca vreo necesitate in timp ce esti in masina si nu ai timp sau nu gasesti un loc de parcare cu un WC in apropiere? Probabil ca te abtii, te inalbastresti la fata si ii blestemi pe cei de la primarie ca n-au amplasat mai multe "ecologice".

Ei bine, acum a aparut o solutie: toaleta portabila.

Inventia este extrem de simpla, consta intr-un dispozitiv destul de mic ca sa incapa intr-o valiza, facut din carton, ce poate fi ansamblat foarte usor si umplut cu hartie absorbanta. In cazul in care aveti probleme de intimitate( daca nu le-ati avea atunci n-ati avea nevoie de o toaleta portabila), dispozitivul este prevazut si cu o cortina din hartie care poate fi ridicata in jurul "utilizatorului".

Desi e conceputa de o firma din China, toaleta portabila poate fi foarte usor promovata in Romania, numele acesteia fiind foarte usor de asociat cu imagini care apar atunci cand nu te poti abtine: " Kurumarukun" (traducere libera, anagramare si proprietate intelectuala "Cu Curu maro" :D)

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu