Firefox 3 ....teme diferite in functie de sistemul de operare

placesOrganizer

Firefox 3, noua versiune a excelentului navigator web, va oferi utilizatorilor o multime de noi facilitati, printre acestea numarandu-se si un nou motor de randare precum si o noua modalitate de organizare a semnelor de carte.

Insa, probabil primele schimbari pe care le vor observa utilizatorii vor fi noile teme ce vor veni impreuna cu versiunea a 3 a Firefox, teme concepute sa se integreze din punct de vedere al aspectului in sistemul de operare pe care browserul va fi folosit.

osxTheme

De fapt, dupa cum vedeti si in imaginile de mai sus, in momentul de fata tema propusa pentru versiunea Windows Vista a Firefox 3 seamana putin cu cea nativa din Internet Explorer in timp ce, tema propusa pentru versiunea Mac OS X contine destule elemente inspirate din Safari, navigatorul web integrat in sistemul de operare a celor de la Apple.

In ceea ce priveste utilizatorii de XP, se pare ca tema Firefox 3 va fi identica cu cea propusa pentru Windows Vista, cu exceptia setului de iconite, acestea fiind diferite intre ele.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu