Bloxorz

|

Bloxorz este un joc flash deosebit de original si foarte bine gandit structurat pe 33 de nivele, scopul dumneavoastra fiind de a provoca caderea blocurilor de piatra in gaurile patrate existente la fiecare nivel, pentru aceasta folosindu-va de sagetile de la tastatura. In unele dintre nivele exista poduri ce sunt activate atunci blocul trece peste ele, in altele veti intalni monezi sau semne in forma de cruce care, atunci cand va opriti deasupra lor, au rolul de a deschide sau inchide treceri peste pasaje.[...] Cateva sfaturi:

  • Mozaicul de culoare portocalie este fragil, astfel incat blocul nu poate fi ridicat "in picioare" (pe latura cea mai mica)
  • Un buton special in forma de paranteze functioneaza ca un teleportor.
  • La unele dintre nivele trebuie sa utilizati tasta "Space" pentru a reduce dimensiunile blocului, altfel nivelul nu poate fi terminat.
De remarcat este faptul ca fiecare dintre nivele are o parola care apare in coltul din dreapta sus, astfel incat daca sunteti nevoit sa intrerupeti jocul, il puteti relua oricand folosind optiunea Load si introducand codul de la nivelul la care ati ramas.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Anonim spunea...

Acest joc este chiar interactiv si interesant, la nivelele superioare este din ce in ce mai dificil de ajuns, eu deocamdata am ajuns la nivelul 20 :)

Trimiteți un comentariu