Replay A/V- inregistreaza muzica si filme de pe internet

Replay A/V este echivalentul unui tuner Tv pentru internet, deoarece cu el poti inregistra instantaneu orice filmulet sau melodie care este postata pe internet sau daca doresti, poti programa ca inregistrarea sa fie facuta in mod automat la o ora si data ulterioara. Iata cateva din lucrurile pe care se pot inregistra cu Replay A/V:

  • -Posturi radio care emit pe internet
  • -Video clipuri (Youtube, Google.video, neogen, trilulilu, etc)
  • -Podcast-uri
  • -Camere web atasate la calculator
  • -Camere web care emit pe internet
  • -Radiouri, casetofoane sau alte dispozitive audio atasate la calculatorul dvs.
Toate formatele media populare sunt suportate, incluzand Windows Media, Real, MP3, animatii Flash si video in format Flash. Pe langa acestea, Replay A/V are incorporat un "audio recorder" care poate inregistra tot ce se aude in boxe sau casti.[...] Sa presupunem ca dorim sa inregistram un filmulet pe care l-am vazut pe Youtube sau pe alt site video. Daca ati vizualizat un fisier video pe unul din aceste site-uri, trebuie sa stiti ca acel fisier se afla deja in memoria cache undeva pe calculatorul dumneavoastra. Replay A/V este deocamdata singurul program de acest tip indeajuns de inteligent incat sa caute in memoria cache a PC-ului , sa gaseasca filmul pe care l-ati vizionat si chiar sa va arate numele acestuia astfel incat sa-l puteti salva usor pe calculator. Cum salvam un fisier video de pe Youtube? Descarcati si instalati Replay A/V.
  • 1.Vizualizati fisierul video pe Youtube. Dupa vizualizare, fisierul video se afla in memoria cache a calculatorului dvs.(daca ati vazut deja filmuletul, puteti sari peste pasul acesta)
  • 2.Deschideti Replay A/V. Odata deschis programul, ecranul pricipal va arata asa
  • 3.Click pe butonul Open Recording Wizard, si veti ajunge aici
  • 4.Click pe butonul Record something right now si va aparea urmatorea imagine
  • 5.Deoarece doriti sa inregistrati un filmulet de pe Youtube , veti apasa Capture a Video clip or Audio archive from the Internet link.
  • 6.Selectati fisierul video pe care doriti sa-l descarcati, si dati click pe Add Selection as New Recording. Veti fi condusi la fereastra Edit Show Properties , unde aveti posibilitatea sa faceti diferite setari referitoare la fisierul pe care il salvati.
  • 7.Daca doriti sa salvati fisierul video in alt format(Ex: .3gp pentru telefoanele mobile), modificati intrarea din campul After recording, Convert to
  • 8.Daca doriti, puteti schimba numele fisierului video.
  • 9.Click OK, veti reveni la ecranul principal si va incepe descarcarea fisierului video.
  • 10.Dupa terminarea descarcarii, dati un click pe numele fisierului si puteti urmari filmuletul Play Last Recording
Replay A/V include si un Flash video player astfel incat veti putea urmari filmul fara probleme. Replay A/V costa 49,95$ insa un demo gratuit care limiteaza durata fisierului descarcat la 5 Mb poate fi descarcat de pe siteul producatorului. Sunt sigur ca daca veti cauta pe internet, veti gasi versiuni anterioare , care va vor oferi posibilitatea de a va bucura de facilitatile programului.

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

8 comentarii :

Anonim spunea...

Merci mult pentru idee, caut de mult timp o solutie pt. a inregistra melodii de pe un radio online.

Anonim spunea...

pakat k nu merge la mn mentionez k am windows NT 3.1

Anonim spunea...

Its like you read my mind! You appear to know so much about this,
like you wrote the book in it or something.
I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but other than that, this is great blog.
An excellent read. I'll definitely be back.

Feel free to visit my site ford ranger

Anonim spunea...

A person necessarily help to make significantly posts I'd state. That is the first time I frequented your website page and to this point? I amazed with the research you made to make this actual publish extraordinary. Fantastic job!

my blog :: http://thefatlossshangout.blogspot.com/2013/05/does-fat-loss-factor-system-work.html

Trimiteți un comentariu