AirDroid pentru Android–transferati wireless poze, fisiere , sunete de apel, etc

|

Aveti un telefon ori o tableta cu Android si o retea wireless acasa sau la servici? Atunci AirDroid este ceea ce va trebuie daca vreti sa transferati poze/clipuri sau orice alte tipuri de fisiere intre computer si dispozitivul dvs. Android fara a utiliza cablul de date.

Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe Google Play si suporta toate versiunile Android superioare 2.1. Dupa instalarea AirDroid nu trebuie decat sa lansati aplicatia de pe dispozitivul Android si sa apasati butonul Start. In acest moment se va crea o legatura intre telefon si computer, un fel de server web pe care veti putea utiliza pentru a transfera fisiere.

In acest scop, deschideti o fereastra in orice browser (IE, Chrome, Firefox) si introduceti in bara de adrese IP-ul din aplicatia AirDroid.

airdroid-tranfer-fisiere-android

Veti vedea o fereastra de logare. Introduceti parola oferita de AirDroid si, daca totul a decurs normal, veti fi condusi pe pagina principala a aplicatiei AirDroid.

AirDroid-android-transfer

Dupa cum puteti observa in screenshot-ul de mai sus, interfata va ofera, pe langa posibilitatea de a transfera fisiere, poze sau clipuri video (meniurile Photos, Videos, Files) si o multitudine de alte optiuni . Cea mai utila dintre ele mi se pare cea din meniul Apps ce permite instalarea unor aplicatii noi descarcate din alte “surse” decat Google Play. Tot de aici puteti dezinstala sau sterge aplicatiile instalate pe telefon.

Alte optiuni interesante: puteti trimite mesaje direct de pe computer, adauga sau edita contacte sau realiza screenshoturi. De asemenea, AirDroid reprezinta un excelent manager de sunete de apel: aveti posibilitatea de a incarca noi tonuri de apel/alarma, de a le sterge sau descarca pe cele existente sau de a seta alt sunet pentru notificari, alarme, ringtone.

AirDroid-171223

Descarca AirDroid - Google Play

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

21 comentarii :

Adi spunea...

Buna Crina, am si eu o tableta la fel.. E 10 Flytouch III . Am cumparat-o cu Android 2.2 de pe un site destul de "ieftinache", dupa cum ai spus si tu..:).Dupa ce a aparut Android 4 Ice cream am sunat la service( la cei de la care am cumparat) daca pot sa-mi updateze. Mi-au luat 15 ron pentru tot, au si curatat-o putin...ca era cam prafuita;). Daca vrei iti dau nr lor, se afla Bucuresti. Nu stiu daca tie nu-ti vor lua mai multi bani, daca nu ai cumparat de la ei...

Anonim spunea...

Buna Crina si eu am tot o tableta PC Flytouch, adevarul este ca nu are o memorie buna dar daca pui iun card mai mare iti merge AirDroid-ul pe ea, eu am cumparat-o cu 800Ron si sunt incantata de ea, nu mi-a facut nico problema pana acum este o supertableta si merita din plin sa o achizitionezi

Joe spunea...

Hei crina.Există diverse aplicații cu care putem sincroniza date între PC și telefonul cu Android însă dintre toate cele pe care le-am probat până în momentul de față prefer AirDroid; cea pe care am cunoscut-o astăzi... Este impresionantă cantitatea de informații oferite și acțiuni admise de AirDroid -apropo, si eu am un E 10 Flytouch III;)

Anonim spunea...

buna cu cat ai luat tableta E10 Flytouch III Upgrade ecran 10.1 inch ca eu am gasit-0 cu 800 ron pe un site online supertablete si nu stiu exact cum sa fac .Astept o indrumare .Ms

matei andrei spunea...

buna crina tu de unde ai luat tableta si cat ai dat pe ea ca vreau si eu ceva in genul acesta. astept raspunsul tau.

brain fitness spunea...

multumesc! deja ma saturasem de viteza melcului... prin bluetooth

proiecte case mici spunea...

L-am folosit si eu ieri pentru prima data si e altceva fata de bluetooth.

Asigurari casco spunea...

Foarte interesant programetele cred ca merge si bine din moment ce are asa multe functii.
Multumesc

Caiete spunea...

Foarte util progamul acesta l-am incercat recomand !

curatenie la domiciliu bucuresti spunea...

E foarte tare aplicatia asta, in sfarsit a venit si samsung cu ceva de laudat ! Bravo !

farmacii online spunea...

Pare sa fie destul de utila. sa vedem si cum se misca :)

terasamente spunea...

Exista vreun risc ca datele transferate prin airdroid sa fie interceptate?

carti ortodoxe spunea...

De cand cautam o astfel de aplicatie... Bine ca a aparut aceasta. Banuiesc ca ambele device-uri trebuie sa o aiba instalata pentru a putea transfera fisiere, nu?

agende spunea...

E foarte tare aplicatia. Bv lor ca au scos asta. doar asa isi vor castiga clienti in fata celor de la Apple

mihai spunea...

Interesanta aplicatie si pe deasupra este si gratuita.

nouatigaraelectronica spunea...

De un reala ajutor programul l-am recomandat cuiva si e foarte multumit!

Popa Mihai spunea...

E o aplicatie interesanta dar sunt foarte multe metode de a trimite si de a stoca date pe web, prefer aplicatia Dropbox

Service Laptop spunea...

Se transfera mai repede datele cu acest program.

Anonim spunea...

pacat ca nu te poti conecta decat daca folosesti aceeasi sursa de internet pc-telefon, de ex daca imi uit telefonul acasa nu ma pot conecta la el prin aceasta aplicatie

Trimiteți un comentariu