BSPlayer cauta automat subtitrarile in limba romana

Stiati ca BSPlayer cauta si descarca automat subtitrarile pentru filme? Chiar si subtitrarile in limba romana! Se pare ca optiunea este disponibila de cel putin un an, insa din pacate eu nu am aflat decat saptamana aceasta asa ca acum ii anunt si eu pe cei care nu  folosesc inca BSPlayer.

Facilitatea este extrem de utila intrucat elimina timpul si bataia de cap necesara cautarii si identificarii unei subtitrari care sa se potriveasca cu filmul descarcat. Subtitrarile sunt cautate pe bsplayer-subtitles.com , opensubtitles.org si getsubtitle.com si, din cate am vazut pana acum, BSPlayer mi-a gasit toate subtitrarile pe care le-am cautat, oferindu-mi la aproape fiecare film mai multe variante de subtitrare.
Insa, pentru a cauta subtitrarile in limba romana trebuie sa modificam cateva setari, intrucat  Bsplayer in mod implicit cauta numai subtitrarile in limba engleza.
Astfel, trebuie sa dati un click dreapta oriunde in fereastra Bsplayer , selectati Optiuni, apoi Preferinte. In fereastra urmatoare mergeti la optiunea Subtitrari din meniul din stanga si apoi la Limba implicita pentru subtitrare.
In ecranul urmator mergeti la Adauga limba, apoi cautati si selectati limba Romanian. Apasati apoi OK. In cazul in care nu sunteti un bun vorbitor de limba engleza, recomandarea mea este sa eliminati limba engleza. In caz contrar va trebui sa debifati manual subtitrarile in limba engleza pentru ca si acestea vor fi afisate in procesul de cautare.
BSPlayer salveaza subtitrarile intr-un folder numit Subs aflat in acelasi folder cu cel in care se afla filmul. In cazul in care o subtitrare nu este sincronizata puteti cauta o alta subtitrare in folderul Subs care sa se potriveasca cu filmul.

mai departe..