Download Yahoo Messenger 11.5

Zilele trecute a fost lansat Yahoo Messenger 11.5, o noua versiune de messeneger care aduce in sfarsit suportul pentru limba romana despre care vorbeam acum vreo 2 ani in articolul despre Yahoo Messenger 10.

Pe langa limba romana, Yahoo messenger 11,5 aduce si 2 noi optiuni extrem de interesante si in primul rand utile:

-posibilitatea de a face screenshot (capturi de ecran) direct din fereastra de conversatii.

download_yahoo_messenger_11.5

Avem doua optiuni: includerea ferestrei de conversatii in screenshot sau eliminarea acesteia. Pentru a face o captura tinem apasat butonul stanga al mouse-ului si selectam zona care ne intereseaza. Din pacate, deocamdata nu  exista si posibilitatea editarii capturilor de ecran realizate, dar sa speram ca o asemenea optiune va fi adaugata intr-o versiune ulterioara.

- gruparea  ferestrelor de conversatii in taburi intr-o singura fereastra.

Yahooo_messenger_limba_romana

Optiunea este extrem de utila, mai ales pentru cei care lucreaza pe ecrane de mica dimensiune. Daca totusi doriti sa separati una dintre ferestre nu trebuie decat sa trageti tabul respectiv cu mouse-ul in exterior si sa asezati noua fereastra intr-un spatiu liber de pe ecran.

O alta noutate pe care Yahoo Messenger 11.5 o introduce este previzualizarea in  timp real a emoticoanelor ceea ce elimina posibilitatea inserarii unui emoticon gresit in cazul in care utilizati combinatiile de taste.

Cam astea sunt modificarile pe care le-am sesizat eu la o prima vedere. Nu sunt prea multe insa sunt utile si ne arata faptul ca, sub presiunea facilitatilor de chat din Google Plus si Facebook,  dezvoltatorii de la Yahoo vor sa raspunda mult mai repede co optiuni noi care sa fidelizeze utilizatorii de Yahoo Messenger.

Download Yahoo Messenger 11.5

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

2 comentarii :

Dli spunea...

Va multumesc ca a-ti postat acest articol. Este foarte bun meseenger 11.5 am inceput sa il folosesc si eu ,iar spre deosebire de meseenger 10 are multe inbunatatiri.

Trimiteți un comentariu