O noua interfata pentru YouTube – Cosmic panda!!?

De aproape o luna Youtube testeaza un nou layout  pentru pagina de vizualizare a videoclipurilor. Noua interfata, denumita (nu inteleg de ce) YouTube Cosmic Panda,  introduce, pe langa background-ul negru si lista de recomandari cu etichete mai mari, si cateva noutati mult mai interesante:

 

Utilizatorii (din pacate deocamdata doar cei care folosesc Chrome) au posibilitatea de a naviga printre canale fara ca videoclipul pe care il urmaresc sa se opreasca. De asemenea,  va puteti personaliza propriul canal, alegand unul dintre cele 4 sabloane prestabilite:

mai departe..

Google Voice valabil si in Romania

Incepand de astazi cei care au un cont Gmail pot suna direct de pe calculator catre orice numar de fix sau mobil din lume folosind serviciul Google Voice.

google-voice-romania

Tarifele Google Voice pentru Romania sunt rezonabile : pentru 0,04 €/minut pentru apel catre telefoanele fixe si 0,14 € pentru retelele mobile. Binenteles, plus TVA.

Catre SUA si Canada apelurile costa doar 0,01/ €/ minut. Mai jos aveti tarifele pentru Italia, Spania si Franta.

google-voice-italia

google-voice-franta

google-voice-spania

Pentru a utiliza Google Voice trebuie sa instalati voice and video plug-in. Acesta va permite interactiunea Google Voice cu microfonul, castile si/sau camera web sau foto.

De asemenea, trebuie sa cumparati credit utilizand un card de credit. Valoarea minima pentru o tranzactie este de 10 Euro, Dolari, Lire sterline sau Dolari canadieni. Eu sper ca in curand sa introduca si plata prin PayPal pentru Romania si de ce nu, poate si direct din contul Adsense. Pentru cei cu cont Adsense ar fi mai simplu si in plus, ar iesi si Google in avantaj : nu s-ar plati nici taxe de transfer.

Da’ uite ce grija mai am si eu! Sa nu iasa Google in pierdere!!Neh-Neh

mai departe..

Skype pentru iPad

Astazi a fost lansat Skype pentru iPad. Aveti si o poza mai jos cu interfata. Aplicatia poate fi descarcata de pe iTunes.

skype-pentru-ipad

Desi nu am si nici nu cred ca voi avea in curand un iPad, dau si eu stirea mai departe, in primul rand pentru ca in statisiticile blogului imi apare ca am cativa cititori fideli care intra pe site de pe dispozitivul minune al celor de la Apple. In al doilea rand … pentru ca e la moda sa scrii despre iPad, iPhone si alte chestii care incep cu iMic.

mai departe..

Emag.ro - 30% reducere la laptopurile HP

Asta da reducere. Pacat ca nu-mi permit sa-mi iau unul nou. La banii astia se merita.

laptop-hp-reducere-emag

Da’ poate ii fac din profitshare Complice si prind urmatoarea promotie.

Iaca si linkul :      Laptop HP 30% discount

mai departe..