Free Studio … descarca de pe YouTube, inscriptioneaza, converteste video si audio, transforma poze in 3D

Free Studio este unul dintre cele mai complete programe gratuite pentru convertire din cate am testat pana acum. Aplicatia contine o suita de utilitare de convertire, inscriptionare, editare video, foto si audio, ceea ce inseamna ca, odata instalat Free Studio, nu veti mai avea nevoie de o multime de alte programe separate pentru convertire.

free_studio_converter

In afara de asta, interfata este superba si intuitiva, fiind impartita in 8 sectiuni distincte (YouTube, MP3&Audio, CD-DVD-BD, DVD&Video, Photo&Images, Mobiles, Apple Devices, 3D) ceea ce simplifica identificarea programului de care aveti nevoie la un moment dat.

Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, Free Studio contine si o sectiune dedicata YouTube ce incorporeaza pe langa un program de download de pe Youtube si cateva utilitare ce permit descarcarea si convertirea automata a clipurilor de pe Youtube.

Download_youtube_free_studio

Pentru a descarca un clip de pe YouTube nu trebuie decat sa copiati adresa URL a acestuia de pe Youtube, sa apasati butonul Paste si apoi butonul Download. In functie clipul postat pe YouTube puteti selecta si dvs. calitatea si formatul fisierelui video descarcat in computer. ( high definition mp4, flv, etc)

Si daca toate cele de mai sus nu v-au convins inca, trebuie sa va spun ca Free Studio contine si doua programe cu ajutorul carora puteti crea clipuri si fotografii 3D ( Free 3D Video Maker si Free 3D Photo Maker ). Nu le-am testat inca,  insa daca le veti testa dvs. rog sa impartasiti impresiile prin intermediul comentariilor.

Download Free Studio

Atentie: Free studio necesita instalarea Microsoft .NET Framework 3.5. In consecinta, in cazul in care nu putet instala Fee Studio, descarcati si instalati mai intai Microsoft .NET Framework 3.5

Download Microsoft .NET Framework 3.5

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

6 comentarii :

Anonim spunea...

il am de foarte mult timp si pot spune ca este cel mai bun program

Anonim spunea...

buna... spunetimi si mie de ce nu ma lasa sal instalez ?

gabriel spunea...

acuma ce l-am dat jos , sa vedem ce poate

P.N. Romulus spunea...

Din cate am vazut, Free Studio necesita instalarea net.framework 3.5. Am pus in articol si un link pentru descarcarea microsoft net.framework.

Anonim spunea...

daca folositi firefox sau google chrome puteti deasemenea sa instalati un plugin pentru asta.. in firefox este atat de usor doar cautati yooutube mp3 sau ceva de geenul.

si pluginul asta o sa va lase sa convertiti videouri de youtube in mp3 chiar de pe pagina de youtube...

Anonim spunea...

am folosit programu destul timp si mi-a mers dar acum cand vreau sa descarc imi da eraore... ma puteti ajuta?

Trimiteți un comentariu