FBNotifier – verifica automat noutatile din contul Facebook

Sincer sa fiu, desi am cont pe Facebook, nu intru prea des pe site sa vad ce intampla pe acolo. Probabil pentru ca prefer comunicarea directa sau poate ca depasisem faza “prieteniilor online” in momentul in care retelele sociale si-au facut aparitia in Romania.

Totusi, tinand cont ca peste 1 milion de romani au cont pe Facebook si cu siguranta multi dintre ei sunt mult mai interesati decat mine de ceea ce se intampla in contul lor, probabil ca aplicatia pe care o voi prezenta astazi va fi utila multora dintre ei.

FBNotifier

FBNotifier este un mic programel cu ajutorul caruia puteti fi la curent cu mesajele si notificarile din contul dvs Facebook fara a mai fi necesar sa intrati periodic pe net si sa va conectati la cont. Programul instaleaza o noua iconita in system tray (langa ceas) si de fiecare data cand se intampla ceva nou in contul dvs. Facebook veti fi notificat automat prin intermediul unui mesaj.

Programul este implicit setat sa verifice contul dvs. Facebook la fiecare 20 de secunde, insa accesand meniul Options (click dreapta) puteti modifica intervalul de timp. De asemenea, aveti posibilitatea de a seta ca FBNotifier sa nu porneasca automat la pornirea calculatorului.

Desi installer-ul este foarte mic (476 KB), in cazul in care nu aveti deja instalat Microsoft .NET Framework 4, programul il va descarca si instala automat, operatiune ce va dura ceva timp.

Download FBNotifier

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu