Cum se deschide un fisier .iso

Un fisier .iso reprezinta o “imagine” a unor fisiere, imagine ce poate fi inscriptionata pe un suport media: CD, DVD, etc. Daca ati descarcat un fisier de tip .iso si doriti sa-l deschideti si sa-i verificati sau modificati continutul inainte de a-l inscriptiona, iata pasii pe care trebuie sa-i urmati:

1. Descarcati ( in cazul in care nu-l aveti instalat) Winrar de aici. Dublu click pe fisierul descarcat pentru a incepe instalarea.

instalare_winrar2. In timpul instalarii va aparea un ecran in care puteti seta tipurile de fisiere care sa se deschida cu WinRar. Asigurati-va ca ati bifat casuta din dreptrul fisierelor .iso. dati click pe “Done” in fereastra urmatoare.

iso1 3. Acum mergeti la folderul unde se afla fisierul .iso si veti observa ca fisierul este afisat prin intermediul unei iconite tip Winrar.

4. Dati dublu click pe fisier.

5. Se va deschide o fereastra Winrar in care este afisat continutul fisierului .iso.

In cazul in care Winrar este deja instalat in sistemul dvs. pentru a-l face sa deschida fisiere tip .iso nu trebuie decat sa deschideti Winrar si apoi din meniul File-Open sa mergeti la fisierul .iso.

 

Bineinteles exista numeroase alte programe, unele dintre ele gratuite, care au optiuni mult mai avansate de gestionare si editare a fisierelor .iso ( ex: MagicISO). Eu am ales sa vorbesc despre WinRAR pentru ca este un program foarte popular si cu care foarte multi utilizatori sunt deja familiarizati.

mai departe..

Torrent Search Toolbar … bara de cautare pentru torrente

Fanii descarcarilor de pe pe torrente probabil stiu cat de greu este sa gasesti la un moment dat un anume fisier pe sutele de siteuri de torrente existente in zilele acestea pe internet.

In mod normal, fiecare dintre noi are doua sau trei siteuri de torrente preferate la care apeleaza atunci cand cauta un film nou sau un anumit program. In cazul in care nu gasim ceea ce ne intereseaza in acele siteuri renuntam sa cautam in continuare gandindu-ne ca daca nu au aparut pe trackerele noastre favorite, probabil nu exista nici in alta parte.

Desi de cele mai multe ori este posibil sa avem dreptate, nu ar fi mai bine daca am avea la dispozitie o metoda de a cauta usor in peste 30 de siteuri de torente? Torrent Search Toolbar ne ofera aceasta posibilitate.

Torrent Search Toolbar  este, asa cum ii spune si numele, o bara de unelte ce poate fi instalata in Firefox, Internet Explorer si Safari, care permite accesarea dintr-un singur loc a peste 30 siteuri de torrente.

Pentru a efectua o cautare, nu trebuie decat sa introduceti termenul dorit in casuta de cautare si sa apasati Search. In prima faza vor fi afisate rezultatele oferite de Google insa daca mergeti la taburile de deasupra primelor rezultate veti fi condusi automat pe pagina cu rezultatele site-ului de torrente pe care ati dat click.

torrent_search_toolbar

Torrent Search Toolbar actualizeaza frecvent siteurile de torrente pentru a se asigura ca acestea sunt functionale. In acest moment bara de unelte ofera suport pentru The Pirate Bay, Isohunt, TorrentReactor, Torrenz Meganova, MiniNova MonoNova Torrent Valley, TorrentSpy, Demonoid, Btjunkie, Newtorrents, Flextorrents, Bitorrent, Yotoshi, Piratic, Podtropolis, TorrentBox,  Mybittorrent, Snarf-it, BtBot, Fulldls, Downloadanime, Torrentportal, Yasto, Usenet Binaries, etc

Download Torrent Search Toolbar

mai departe..