Gaseste diferenta! Jocuri interactive pe YouTube.

Am decis sa ma intorc la blog si sa incerc sa scriu cel putin un articol pe zi. Ramane de vazut daca munca si celelalte activitati zilnice imi vor permite sa si reusesc ceea ce mi-am propus, insa cu siguranta freventa articolelor va fi mult mai ridicata fata de ultima perioada.

Asadar sa (re)incepem cu ceva usor si distractiv. Acum ceva timp in urma va vorbeam despre YouTube Video Annotations, o facilitate ce permite adaugarea de comentarii si linkuri ce conduc catre alte clipuri postate pe YouTube, lucru ce permite printre altele, si crearea unor jocuri bazate pe clipurile incarcate pe YouTube.

Un excelent exemplu despre cum poate fi utilizata aceasta noua functie il reprezinta jocul de mai jos. Sunteti invitati sa descoperiti diferentele dintre doua imagini avand ca subiect actori sau scene din majoritatea filmelor de succes nominalizate anul acesta la Oscar. Nu trebuie decat sa dati click pe zona in care apare modificarea fata de imaginea originala si veti fi condusi catre un alt clip de pe YouTube in care veti fi pusi in fata unei noi provocari. In cazul in care gresiti, veti reveni la clipul anterior.

Succes!

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..