Ctfmon Remover … opreste definitiv procesul ctfmon.exe

In cazul in care nu aveti destula memorie RAM instalata pe calculator, sau pur si simplu, va displace ideea ca un anumit proces sa consume degeaba memorie RAM si resursele procesorului, atunci veti fi interesati de ceea ce voi prezenta mai departe.

Unul dintre procesele care nu sunt neaparat necesare este si ctfmon.exe. Acesta este instalat de Microsoft Office si are rolul de a activa Language Bar (bara de unelte ce permite schimbarea limbii (caracterelor) in care scriem. EX: caracterele de pe tastatura ce corespund limbii romane sau engleza).

languagebar_en

Sincer sa fiu eu am incercat de mai multe ori sa opresc acest proces insa, indiferent ca am utilizat Revo Uninstaller sau Glary Utilities,  de fiecare data cand reporneam computerul ctfmon.exe aparea din nou in lista de procese.

ctfmon_exe Asta pana zilele trecute cand am dat de un utilitar intitulat sugestiv, Ctfmon Remover, care dezactiveaza definitiv procesul. Aplicatia este simpla si, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, poate fi utilizata atat pentru dezactivarea cat si pentru activarea procesului.

Download Ctfmon Remover

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

3 comentarii :

Anonim spunea...

si daca mai vrei sa scri cu diacritice, cum faci?

Anonim spunea...

se poate si altfel:panou control-optiuni regionale-limbi-detalii-complex-bifezi dezactivare servicii de text complexe.

ghidmontan spunea...

bun post
de multa vreme ma intreb ce e cu ctfmon...
ma tot enerva ca poposea la mine in procese

Trimiteți un comentariu