Simulator middle-click pentru laptopuri

touchpad_middle_click

Una dintre chestiile care ma deranjau cel mai mult atunci cand foloseam laptopul era lipsa unui buton care sa simuleze functionalitatea butonului mijlociu a unui mouse clasic ( deschiderea unui link intr-un nou tab, inchiderea unui tab, etc). Din cate am inteles unele modele mai vechi de laptop erau dotate cu un buton “middle click”, altele mai noi au o zona speciala pe touchpad care simuleaza functionalitatea acestuia.

Din fericire, Ryan de pe cybernet news a gasit o rezolvare a problemei prin crearea unui script simplu compus doar din doua linii de cod:

~LButton & RButton::MouseClick, Middle
~RButton & LButton::MouseClick, Middle

Scriptul verifica daca cele doua butoane de pe touchpad sunt apasate simultan si, in momentul cand acest lucru se intampla, simuleaza comportamentul unui buton mijlociu a unui mouse.

Pentru a utiliza scriptul trebuie sa descarcati si sa instalati executabilul de mai jos. Acesta va instala in System Tray o noua iconita – middle click simulator- prin intermediul careia, puteti dezactiva sau suspenda scriptul in momentul in care nu mai aveti nevoie de functiile sale.

Download  Middle-Click Simulator

What next?

Articole Similare

Related Posts with Thumbnails

1 comentarii :

Anonim spunea...

e virusat programul, sau foloseste actiuni similare cu virusii

Trimiteți un comentariu