Verifica Page Rank update

Zilele acestea a avut loc un nou update la Google Page Rank. In mod normal Google face o actualizare la Page Rank odata la 3-4 luni, ultimul update de acest gen fiind facut in luna aprilie.

Pentru mine este imbucurator ca blogul Simplu a urcat la PR4, fapt care, ipotetic, poate duce la o mai buna clasare a articolelor in motorul de cautare Google si implicit la mai multi vizitatori. Spun ipotetic pentru ca, pe langa Page Rank, Google ia in calcul si alte criterii atunci cand pozitioneaza un anumit site in topul cautarilor, unul dintre ele fiind si optimizarea SEO.

Si, pentru ca recunosc ca mai am de invatat in domeniul acesta, nu o sa pornesc o discutie pe tema optimizarii, in schimb o sa va prezint cateva unelte cu care, daca va intereseaza, puteti afla Page Rank-ul unui site:

page_rank_update

  • Google Toolbar - cea mai cunoscuta solutie, afiseaza Page Rank in bara pe care o instaleaza in Firefox si Internet Explorer
  • Google PageRank Status - o extensie pentru Firefox ce arata automat Rank-ul oferit de Google site-ului in care va aflati
  • Iwebtool Rank Checker- un site ce permite verificarea Google PR pentru orice adresa web. Dupa cum puteti vedea si mai jos, siteul pune la dispozitia celor interesati si un cod prin care puteti adauga in propriul blog un instrument pentru verificarea Page Rank.
Nume Domeniu:
  (eg. prosport.ro)

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..