Firefox 3 : folositi butonul mijlociu al mouse-ului pentru a copia texte

protect_with_firefox

V-ati saturat sa apasati click dreapta sau Ctrl+V pentru a "lipi" un text copiat? Ei bine, trucul de mai jos va va permite sa dati "paste" doar cu un sigur click in Firefox 3.

  • Deschideti un tab nou si scrieti in bara de adrese: about:config
  • Apasati enter si scrieti ( sau copiati): middlemouse.paste
  • Dati dublu lick pentru a schimba valoarea din faslse in true .

Din acest moment veti putea folosi butonul din mijloc al mouse-ului pentru a "lipi" automat textul pe care l-ati copiat. Puteti lipi orice tip de continut care se afla in memoria clipboard insa trebuie sa retineti ca smecheria nu functioneaza decat in Firefox.

Trucul este extrem de util in cazul in care doriti sa copiati o sectiune a unui document intr-un mail sau in oricare alta situatie asemanatoare.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

PlayStation 3 update: PS3 firmware 2.40

Sony a lansat ieri PS 3 firmware 2.40, noul soft pentru consolele Playstation 3.  Cea mai importanta noutate pe care o introduce PS 3 firmware 2.40 o reprezinta posibilitatea de a accesa meniul XMB din interiorul jocurilor, ceea ce va  permite schimbarea setarilor sau trimterea de mesaje catre alti jucatori fara a mai fi nevoiti sa iesiti din joc.

 

O alta noutate este si sistemul de trofee, asemanator celui din Xbox 360, prin care jucatorii "pasionati" pot certifica atingerea unui anumit nivel de performanta intr-un joc.

Atentie: pe unele formuri si site-uri PS3 au aparut numeroase articole in care se sesizeaza diferite defectiuni in urma instalarii PS 3 firmware 2.40. Din pacate se pare ca daca intampinati probleme, unica solutie este formatarea hardului ceea ce presupune implicit pierderea  tuturor salvarilor.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..