Google Beta! Va vine sa credeti?

Va vine sa credeti ca pana si Google a fost o perioada in faza "beta"? 

google_beta

google_stanford

Dati click pe imaginile de mai sus si veti fi condusi pe paginile Google asa cum aratau ele in 1998, anul lansarii motorului de cautare Google.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Download Yahoo Messenger for Vista Beta 1.2.0.1029 standalone setup file

YM for VIsta 1.2.0.1029

In urma cu cateva saptamani Yahoo Messenger for Vista a intrat in stadiul de Beta ceea ce inseamna ca este din ce in ce mai aproape de o lansare oficiala.

Fata de variantele anterioare, versiunea Y!M Vista 1.2.0. 1029 aduce cateva imbunatatiri majore, printre care remarcam posibilitatea de a efectua convorbiri PC-to-PC, vizualizarea in taburi a conversatiilor precum si notificarea la primirea unui email, facilitati ce apropie versiunea pentru Vista a Yahoo Messenger de functionalitatea pe care o intalnim in messengerul pentru Windows XP.

YM VIsta Beta

Si daca tot am adus vorba de XP, la fel ca si versiunea Preview despre care am vorbit intr-un articol anterior, Yahoo Messenger for Vista Beta 1.2.0.1029 poate fi instalata in Windows XP foarte simplu, cu conditia ca in prealabil sa instalati .NET Framework 3.5.

Mai multe informatii despre instalarea Yahoo Messenger for Vista Beta 1.2.0.1029 in XP gasiti in articolul Download Yahoo Messenger Vista pentru XP. Daca doriti sa aflati mai multe referitor la versiunea YM pentru Vista va invit sa urmariti filmuletul de mai jos:

 

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..