Page Rank Update mai 2008

googlepr Astazi am observat ca am mai sarit o treapta la Page Rank-ul oferit de Google paginilor web si am ajuns la PR3Cresterea PR nu m-a luat prin surprindere insa nici nu ma multumeste, tinand cont de numarul mare de abonati pe care ii are blogul cat si de numarul mare de vizite.

Se pare ca trebuie sa fac mai mult in ceea ce priveste promovarea blogului si sa incerc sa mai reduc numarul de link-uri externe pentru ca la inceput mi-am cam facut de cap in aceasta privinta.

page_rank_meter

O alta solutie ar fi inscrierea blogului in cat mai multe directoare web cu transfer de Page Rank, insa sincer sa fiu arata naspa rau un site cu cateva zeci de bannere inserate in sidebar asa ca probabil ca aceasta va fi ultima dintre solutii.

Alte idei, solutii?

 

mai departe..

Descarca AVG Antivirus 8.0 Free Edition

avg Dupa ce in februarie AVG a lansat noua versiune a popularului program antivirus AVG 8.0 Professional, zilele trecute realizatorii softului au oferit spre download si varianta gratuita a aplicatiei : AVG Antivirus 8.0 Free Edition.

Desi fata de variantele platite este extrem de limitat, utilizatorii obisnuiti vor gasi extrem de utile cele doua facilitati principale pe care le ofera : protectie antivirus si Anti-Spyware.

Daca totusi doriti sa beneficiati gratuit de varianta profesionala a versiunii anterioare AVG Antivirus Pro 7.5 va recomand sa cititi si sa urmati instructiunile din articolul : Free AVG AntiVirus Pro 7.5 ... gratuit pana la 1 Decembrie 2008

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..

Suport de creioane original

bush

mai departe..