Jay sean - Ride it ... videoclip si mp3

Melodia este super insa am gasit pe net un featuring cu 2Pac ce pare mult mai bine lucrata si pe care va invit sa o ascultati in continuare.

Download Jay Sean Ft 2pac - Ride It .mp3

mai departe..

Super 2008 ... o noua versiune a celui mai bun video converter gratuit

Dupa cum spuneam si in articolul in care vorbeam de versiunea anterioara, Super este unul dintre cele mai bune convertoare video existente la ora actuala pe piata, fiind mult mai eficient si oferind mult mai multe optiuni de convertire video si audio decat multe din programele comerciale din aceeasi gama.

Super 2008 se adreseaza atat profesionistilor cat si incepatorilor in ceea ce priveste transformarea fisierelor video, fiind extrem de simplu de utilizat: pentru a converti un film dintr-un format ( sa zicem .avi) intr-un format video compatibil cu telefoanele mobile Nokia sau Sony Ericsson sau cu un iPod trebuie doar sa selectati din meniul derulant aflat in partea stanga tipul dispozitivului pe care doriti sa redati filmuletul, sa selectati ( sau sa "trageti") fisierul video sursa si apoi sa apasati Encode.

2008-03-31_031458

Daca va pricepeti sau doar vreti sa experimentati puteti incerca sa modificati numarul de frame-uri pe secunda, calitatea audio a fisierului convertit precum si alte setari care in final vor avea efect asupra calitatii si dimensiunii acestuia. Asta in cazul in care, dupa cum spuneam, stiti ceea ce faceti, insa in mod normal setarile implicite sunt cele mai bune si nu necesita vreo modificare.

In continuare aveti cateva dintre formatele si dispozitivele suportate de Super 2008:

* Mobile phone converter( include formate .3gp diferite in functie de marca de telefon folosita: Nokia, Siemens, Sony Ericsson.
* FLV converter( FLV este formatul in care apar fisierele video de pe Youtube, MetaCafe, Trilulilu, etc)
* PocketPC converter
* iPod converter
* PSP converter
* VCD converter
* SVCD converter
* DVD converter
* AVI converter
* MP4 converter
* MOV converter
* ASF converter
* MPG converter
* OGG converter
* WMV converter
* GIF converter


mai departe..

Indepartati Nokia Phone Browser din My Computer

Daca detineti un telefon Nokia cu siguranta stiti ca in timpul instalarii Nokia PC Suite, pe langa dialogul ce permite transferul de fisiere intre telefon si computer, aplicatia instaleaza in My Computer o noua iconita numita Nokia Phone Browser pe care probabil nici unul dintre dvs. nu a utilizat-o vreodata .

Desi prezenta acestei iconite nu dauneaza cu nimic si nu afecteaza perfomantele calculatorului dvs., mie imi place sa nu incarc desktop-ul cu lucruri inutile, asa ca am cautat si gasit pe net o metoda prin care putem elimina iconita Nokia Phone Browser din My Computer.

2008-03-31_010549

Primul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa accesam consola de comenzi din Windows. Pentru asta mergem in Start, Run scriem cmd si apasam OK. Urmatorul pas este sa indicam in consola folderul unde este instalat Nokia PC Suite, in cazul meu :

         C: \ Program Files \ Nokia \ Nokia PC Suite 6

Pentru a face acest lucru trebuie sa utilizam comanda cd asa ca in continuarea liniei care apare in consola scriem urmatoarele( cu tot cu ghilimele):

        cd "C:\Program Files\Nokia\Nokia PC Suite 6"

Acum trebuie doar sa dezactivam un fisier "library" numit PhoneBrowser.dll aflat in folderul Nokia PC Suite si pentru a realiza acest lucru introducem in consola urmatoarea linie:

         Regsvr32 / u PhoneBrowser.dll

Din acest moment iconita Nokia Phone Browser nu mai apare in MY Computer. In cazul in care, indiferent de motive, doriti doriti sa reactivati iconita, trebuie doar sa urmati din nou pasii de mai sus, insa fara caracterul u din ultima comanda.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..