Veoh : Noul Stage 6 .... descarca si/sau vezi gratis filme romanesti, videoclipuri, muzica

veoh-logo

Cu siguranta va mai amintiti de Stage6, un serviciu online gen Youtube insa mult mai "flexibil" in ceea ce priveste drepturile de autor si cu o calitate a  videoclipurilor mult mai buna. Din pacate, din motive financiare, Stage 6 a fost inchis acum ceva timp in urma continutul sau nemaifiind accesibil online.

Pagina principala a Stage6 ne sfatuieste insa sa incercam Veoh.com, un site care mosteneste caracteristicile Stage 6 : accesul gratuit la filme si videoclipuri in format HD si divx, descarcarea si incarcarea de continut video fara limitari in ceea ce priveste dimensiunea fisierului sau durata filmului.

Singurul lucru prin care Veoh difera de Stage6 este faptul ca vizionarea filmelor mai lungi de 15 minute este conditionata de descarcarea si instalarea unui program (un media player gratuit si fara adware sau spyware)  si de inregistrarea pe site.

veoh-2

Dupa instalare aplicatia va solicita introducerea numelui de utilizator si a parolei Veoh si din acel moment veti avea acces gratuit si nelimitat la toate videoclipurile si filmele romanesti sau straine disponibile pe site.

De exemplu o cautare pentru termenul Rovideo va va duce pe pagina unui utilizator care a incarcat nu mai putin de 1200 de videoclipuri, documentare si filme romanesti printre care putem descoperi titluri de filme romanesti celebre: Moartea Domnului Lazarescu, MorometiiA Doua Cadere A Constantinopolului, Occident, Felix Si Otilia, Sex Traffic, etc precum si documentare romanesti sau filme de arhiva de genul Procesul Lui Ceausescu, din care va invit sa urmariti secvente in continuare.



Online Videos by Veoh.com

mai departe..

Setati locatii de download favorite in Firefox cu FavLoc

In mod normal Firefox permite stabilirea unei singure locatii unde putem salva fisierele pe care le descarcam de pe internet, fie ele imagini, arhive, muzica sau videoclipuri descarcate de pe Youtube ori Trilulilu. Pentru a descarca un fisier intr-o alta locatie decat cea implicita trebuie sa folosim functia "Browse" si sa selectam manual folderul in care dorim sa fie salvat fisierul, lucru care presupune efectuarea unor operatiuni suplimentare si implicit pierdere de timp.

2008-03-26_174855

FavLoc este un supliment Firefox ce permite introducerea in dialogul Download din Firefox a unor locatii de download favorite in asa fel incat atunci cand salvam un fisier sa putem  alege de la inceput locul in care dorim sa-l descarcam in functie de tipul fisierului respectiv.

2008-03-26_175502

Pentru a stabili locatiile dvs. favorite dupa instalarea extensiei mergeti in Unelte - Suplimente, cautati extensia FavLoc si intrati in meniul Optiuni. Acesati tabul "Locations" si nu va ramane altceva de facut decat sa apasati "Select Folder" si sa stabiliti folderele in care doriti sa fie salvate fisierele.

>Ti-a placut acest articol? Aboneaza-te la feed-ul acestui blog!

mai departe..